Yritys

Txrakennus Oy on perustettu 2011 palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti niin rakentamisen kuin remontoinnin kanssa. Palvelukonseptiin kuuluu ajatus, kaikki yhdestä osoitteesta.Txrakennus toimii erittäin läheisessä yhteistyössä Puupalvelu Jari Rajala Oy:n kanssa, jolla on pitkät perinteet vaativien kohteiden kalustamisessa ja sitä kautta kohteiden erikoiskalusteet, mittatilaus keittiöt / muut tilan vaativat kalusteet pystytään toimittamaan muun rakentamisen/remontoinnin yhteydessä, tiukassakin aikataulussa.

Myös putki- ja sähkötyön ammattilaisia kuuluu yhteistyöverkostoomme, näihin molempiin työsuorituksiin voimme myös toimittaa suunnittelu- sekä lupakuvat.Palvelemme asiakkaitamme ilolla ja muistamme, että jokainen työ on arvokas oli se pieni taulun kiinnitys tai suurempi hanke joka vaatii pitkäaikaisempaa panostusta.

Työmme teemme tinkimättömästi ja aina hyvää rakennustapaa noudattaen. Olemme ajatelleet asian henkilöstön suhteen niin , että paluu ” vanhaan hyvään aikaan on hyväksi ”.

Työntekijämme  ovat ns. omia ja vältämme viimeiseen asti alihankinta henkilöstön käyttöä. Alihankintaa käytämme ainoastaan ” erikoisosaamista ” vaativissa työsuorituksissa. Tästä seuraa kiistatonta etua asiakkailemme niin aikataulutuksen kuin työn laadun ja viranomaisvalvonnan suhteen.

Käytössämme on myöskin realiaikainen,mobiili työajanseuranta järjestelmä. Järjestelmän etuna tilaajalle on esim , että tilaaja voi saada realiaikaisen työaikaraportin vaikka päivittäin. Tämän hyöty tulee voimakkaasti esiin tuntityökohteissa. Avoimuus on mielestämme tärkeä avain luottamukselliseen yhteistyöhön.

Kuulumme: tilaajavastuu .fi /luotettavakumppani-ohjelmaan.